За нас

Мегасмарт е компания с дългогодишен опит в производството на хранителни добавки с натурален произход, подпомагащи различни аспекти на здравето. Биотика и ХербаФикс за добре разпознаваеми марки с над 60 броя различни хранителни добавки, които се предлагат успешно на територията на цяла Европа. Като естествено продължение, компанията разширява дейността си с предлагането на своите клиенти на цялостна козметична линия предлагаща био-органик продукти от най-висок клас – My Organica.

Над 10 години опит

Над 100 000 продукта, продадени в целия свят

Над 20 Международни сертификата за качество

За MY ORGANICA

Само сурови и необработени органични масла

Всички продукти от серията My Organica съдържат само сурови и необработени органични масла с безценни билкови екстракти, които не само променят цялостното усещане на тялото и лицето, но и ефективно помагат за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.

Изключително щадяща технология

Ние използваме изключително щадяща технология за максимално запазване на естествените качества на суровините. Не използваме висока температура, така че да не се нарушат полезните свойства на влаганите субстанции.

Не добавяме вода - изцяло натурален произход

И най-важното – ние не добавяме вода, а така изключваме и необходимостта от консерванти. Така, вие можете да бъдете сигурни, че използвате висок клас козметика, без консерватни и с изцяло натурален произход.

ЕКИП

Екипът ни се състои от дългогодишни експерти в разработката на натурална козметика. В нашата лаборатория се произвеждат висококачествени био сертифицирани продукти, съдържащи само натурални съставки.

Продуките

Натурални и Био

Продуктите на MY ORGANICA са винаги натурални и създадени само с най-висококачествени био, студено пресовани масла.

Създадени с любов

Създадени с любов и уважение към хората и природата.

Нежни към кожата. Притежаващи аромат, в който ще се влюбите

С отношение

Без наличие на парабени, оцветители, минерални и синтетични масла и разбира се, без тестване върху животни.

Стари рецепти, билкови лекарства, редки корени, скъпоценни масла, всички смесени заедно в съвършена синергия – забравени мехлеми, които съживяват света на красотата. Ние създаваме продукти, които носят реална промяна за здравето и красотата на женската кожа. Продукти толкова чисти, че можем да ги ядем за закуска! Ние сме козметична компания, която произвежда органични продукти, годни за консумация.