ЧЗВ

Къде мога да намеря продуктите ви?

Моля, посетете страницата “МАГАЗИНИ” и вижте адресите на магазините, където се предлагат нашите продукти.

Сертифицирани ли са продуктите ви?

80% от нашите продукти имат COSMOS ORGANIC сертификат, другата част в момента са в процес на сертификация. Целта ни да предоставим възможно най-чистата козметична грижа.

Бих искал да тествам продукта преди да го закупя?

В магазините, където се предлагат нашите продукти винаги има тестери, които може да помиришете и нанесете върху кожата.

Имам много чувствителна кожа. Мога ли да използвам продуктите на MY ORGANICA?

Нашите продукти съдържат живи, натурални, висококачествени ядливи съставки, затова и хора с чувствителна и атопична кожа споделят много добри отзиви. Ние не използваме петролни суровини, химикали, силикони и други съмнителни съставки. Нашите формули са щадящи за активните съставки, но винаги преди да нанесете продукта тествайте върху вътрешността на дланта, за да разберете как ще се отрази на кожата ви.

Веган ли е козметиката Ви?

По-голямата част от продуктите ни са Веган и това е обозначено на етикета. В някои продукти сме използвали пчелен восък. Ние сме социално и екологично отговорна компания. Опазването на околната среда е константа.

Могат ли да се появят странични ефекти по време на употреба?
Продуктите са напълно безопасни и ефективни. Нещо повече, не предизвикват странични ефекти. Съставките в са 100% натурални от най-високо качество, естествени и с доказани качества и свойства.
При всеки ли продуктите дават желаните резултати?
Това е козметика, съобразена с естествените нужди на организма. По тази причина дава положителен ефект, спрямо възрастта и индивидуалните характеристики на всеки индивид.
Ефектите постоянни ли са?
Ако желаете да постигнете дълготрайни резултати, препоръчваме да използвате продуктите редовно, за да поддържате физиологични нива на наситеност от необходимите за организма вещества и за постигане на дълготрайни резултати.
Как да избера спрямо другите подобни продукти на пазара?
На пазара има различни видове козметика с натурален произход. Вие трябва да прецените коя е най-подходяща за Вас. Ние препоръчваме винаги да залагате на марки, утвърдени на пазара с най-високо качество и прецизност на създаване на формулите. Така може да сте сигурни, че ще постигнете очакваните резултати без риск от евентуална вреда. Ние гарантираме, че нашите продукти са произведени под изключително строг контрол и отговарят на Европейските директиви за добри производствени практики и безвредност на включените съставки.
Данните ми защитени ли са?
Вашите лични данни са важни за нас. Вашата пратка ще бъде доставена до вас в дискретна опаковка. Никой няма да знае какво сте поръчали, както и по никакъв повод няма да злоупотребим с предоставената ни от Вас информация. Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.

Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.